Karijera

Slobodna prijavaPraksa
Kontinuiranim podizanjem sustava kvalitete, razvojem novih inovativnih rješenja i visokom razinom usluge Končar – MES d.d. posluje kao suvremeno, tržišno orijentirano poduzeće čiji su razvojni planovi i strategija poslovanja usmjereni ka jačanju tržišne pozicije. U svrhu ostvarenja postavljenih ciljeva naša se očekivanja prije svega temelje na bogatom iskustvu, znanju i kreativnosti naših ljudskih potencijala pritom uvažavajući etička načela poslovanja. U Končar-MES-u postoji stalna potreba za obrazovanim i talentiranim ljudima koji vole raditi te žele biti dio dinamičnog i zahtjevnog okruženja. Cilj nam je pronaći proaktivne, kvalitetne, odgovorne, ambiciozne, fleksibilne, kreativne i komunikativne ljude orijentirane realizaciji poslovnih ciljeva i povećanju zadovoljstva i dobrobiti naših kupaca i nas samih. Ukoliko smatrate da ste upravo Vi osoba koja može pridonijeti našem razvoju i uspjehu pozivamo Vas da nam se predstavite i prezentirate svoja znanja i sposobnosti za slijedeće poslove:
 • komercijalni poslovi
 • poslovi financija i računovodstva
 • poslovi elektrotehnologije i projekta
 • poslovi strojarske tehnologije i konstrukcije
 • radnici u proizvodnji (elektro i strojarski smjer)
Svoju zamolbu i životopis možete poslati na mail kadrovi@koncar-mes.hr.  Kontaktirati ćemo Vas ukoliko Vaša znanja odgovaraju potrebama naših budućih slobodnih radnih mjesta.
Pružamo priliku učenicima i studentima da stečeno teorijsko znanje primjene u praksi.

Učeničke prakse

 1. na pomoćnim poslovima namatanja i montaže
 2. na pomoćnim poslovima strojne obrade
Uvjeti:
 • školovanje u zvanju Tokar i Elektroničar-mehaničar u okviru obrazovnog programa strukovnih škola elektro i strojarskog smjera
 • završen najmanje drugi razred srednjeg školovanja/u tijeku treći i viši razred
 • regulirano obavezno zdravstveno osiguranje za vrijeme obavljanja prakse

Studentske prakse

 1. na pomoćnim komercijalnim poslovima
 2. na pomoćnim poslovima tehnologije i strojne obrade
 3. na pomoćne poslove elektrotehnologije i projekta
Uvjeti:
 • Ekonomski fakultet/Strojarski fakultet (proizvodni smjer)/Elektrotehnički fakultet (elektrostrojarstvo ili el. teh, sustavi i tehnologija)
 • završena najmanje druga godina studija/u tijeku treća ili viša godina
 • regulirano obavezno zdravstveno osiguranje za vrijeme obavljanja prakse
Pozivamo zainteresirane kandidate za obavljanjem prakse u KONČAR - MES d.d. da životopis i prijavu sa željenim terminom te nazivom posla za kojeg ispunjavate postavljene uvjete pošaljete na: kadrovi@koncar-mes.hr ili na adresu: KONČAR - MES d.d. Kadrovski i opći poslovi „Za Stručnu praksu“ Fallerovo šetalište 22 10 000 Zagreb Izabrani kandidati bit će pozvani na selekcijski razgovor, a ostalim kandidatima zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i prijavi. Napominjemo da izbor kandidata i termini održavanja prakse ovise o našim mogućnostima i potrebama rada.